Italiaanse pizza oven

 

Italiaanse pizza oven

Hoewel de Carawela oven geen Italiaanse pizza oven is, biedt het wel de kwaliteit van de pizzaoven uit Italië. Carawela is Portugees maar is er wel in geslaagd een Italiaanse pizza oven te maken die alleen de lekkerste pizza's, broden en gezonde gerechten voor u maakt. De oven werkt veilig en is in vier verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Italiaanse pizzaoven

Een Carawela oven heeft de kwaliteiten van een Italiaanse pizzaoven. Met name aan de isolatie van de oven is veel aandacht besteed. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van een keramische vezeldeken, roestvrij staal, aluminium en van kleibakstenen die warmte uit het vuur weten te absorberen en die gewonnen warmte vervolgens lang uit kunnen stralen. De oven met de kwaliteiten van een Italiaanse pizzaoven wordt aan de buitenkant niet heet, heeft zes ventilatiegaten en een deur met handgreep van roestvrij staal. De ovens zijn zeer gemakkelijk in onderhoud, U haalt de zwarte roet vlekken die ontstaan gemakkelijk met water, zeep en een doek of spons weg. Voorts haalt u de sintels en as weg en maakt u ook de binnenkant schoon met een natte doek en een klein beetje afwasmiddel. Meer is het eigenlijk niet en zo houdt u de Italiaanse pizza oven steeds goed schoon. 

Italiaanse pizzaoven kopen

Ja hoor, noem het maar een Italiaanse pizzaoven kopen als u op zoek gaat naar de voor u meest geschikte Carawela oven. De lijn ovens die aangeboden wordt start met de kleinste, The Minimo. Deze oven biedt net voldoende plek voor een pizza en is met 16 kilogram erg licht, De kleinste uitvoering is er alleen in de RVS kleur overigens en heeft geen thermometer. De grootste is The Pro 750, goed om tussen de twee en vier pizza's in te maken. Deze oven weegt 65 kilogram en is leverbaar in de kleur grafiet.

 

 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538