Doze Plate Grill

Het unieke design maakt de Carawela Doze tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De dikke vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als bakplaat / plancha. Carawela Doze opent hiermee een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. Dit is de absolute top klasse in zijn soort. En is met zijn prachtige design een aanwinst voor uw tuin. Doze Sentado is de perfecte Grill/BBQ voor buiten met vrienden en familie, eromheen zitten,koken en eten terwijl ze met elkaar praten en pleziermaken.

Doze Plate Grill

Prijs€ 4.585,00
Grill plaat10 mm staal
Grill Ring5 mm RVS
As bak3 mm Corten staal
Vuurschaal5 mm Corten staal
Grill3 mm Corten staal
Gewicht305 kg

Doze Sentado Grill

 

Het unieke design maakt de Carawela Doze Sentado  tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De dikke vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als bakplaat / plancha. Carawela Doze Sentado opent hiermee een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. Dit is de absolute top klasse in zijn soort. En is met zijn prachtige design een aanwinst voor uw tuin. Doze Sentado is de perfecte Grill/BBQ voor buiten met vrienden en familie, eromheen zitten, koken en eten terwijl ze met elkaar praten en pleziermaken.

Doze Sentado Plate Grill

Prijs € 2.350,00
Grill plaat 10 mm staal
Grill Ring 5 mm RVS
As bak 3 mm Corten staal
Vuurschaal 5 mm Corten staal
Grill 3 mm Corten staal
Gewicht 190 kg

Nove Plate Grill

Het unieke design maakt de Carawela Nove tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De dikke vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als bakplaat / plancha. Carawela Nove opent hiermee een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. Dit is de absolute top klasse in zijn soort. En is met zijn prachtige design een aanwinst voor uw tuin. Carawela Nove is de perfecte Grill/BBQ voor buiten met vrienden en familie, eromheen zitten, koken en eten terwijl ze met elkaar praten en pleziermaken.

 

Nove Plate Grill

Prijs € 1.690,00
Grill plaat 8 mm staal
As bak 3 mm Corten staal
Vuurschaal 3 mm Corten staal
Grill 3 mm Corten staal
Gewicht 92 kg