Broodoven buiten

 

Broodoven buiten 

Een broodoven buiten in de tuin. Dat staat niet alleen goed, dat wat u met de oven maakt smaakt ook nog eens zeer goed. Zeker als u kiest voor de broodoven buiten van Carawela. Deze producent mag als toonaangevend beschouwd worden als het gaat om de broodoven buiten en biedt vier verschillende uitvoeringen. Opvallend is de gebruiksvriendelijkheid en de isolatie van de broodoven van dit merk.

Brood oven buiten

Buiten brood eten (en pizza's) met de brood oven voor buiten. Carawela maakt het mogelijk en biedt veiligheid, Hoewel de oven aan de binnenkant zeer warm wordt en dat lang blijft is de oven dat van de buitenkant niet. De isolatie is perfect en een brood oven voor buiten van Carawela bestaat uit aluminium, vooral roestvrij staal, kleibakstenen en een keramische vezeldeken. De handgreep is net als de deur gemaakt van roestvrij staal overigens. Zo zien de broodovens voor buiten er ook nog eens erg leuk uit. De ovens zijn zeer gebruiksvriendelijk en al even gemakkelijk schoon te houden. Met een doek, water en een beetje afwasmiddel komt u al een heel eind. Vergeet niet de sintels en de as uit de oven te verwijderen.

Buiten broodoven

Een buiten broodoven van Carawela is er zoals gezegd in vier varianten. The Minimo is de kleinste en de lichtste met een oven van 33 bij 44 centimeter en 16 kilogram. The Pro 750 is de grootste en die met de meeste capaciteit. The Pro 750 weegt 65 kilogram en dat is nogal een verschil. U kunt echter ook met The Bambino en The Classico prima uit de voeten. Met een van deze vier buiten broodovens maakt u gezonde gerechten, broden en pizza's. En die smaken altijd overheerlijk uit de Carawela ovens, ovens die geproduceerd zijn met optimale gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538