Pizza broodoven

 

Pizza broodoven 

Bent u op zoek naar een pizza broodoven? Dan kunt u prima uit de voeten met een Carawela pizza broodoven. Behalve dat u met de ovens van Carawela de lekkerste broodjes en pizza's maakt, is het ook altijd veilig werken met deze broodovens, die opvallen door de meer dan uitstekende isolatie. Een pizza broodoven van Carawela is er in vier verschillende uitvoeringen. En als de voortekenen niet bedriegen blijft het daar zeker niet bij.

Broodoven pizza

U hebt wat te kiezen als u een broodoven pizza aan wilt schaffen. The Minimo geldt als de kleinste broodoven pizza. De oven biedt ruimte aan een pizza en weegt slechts 16 kilogram en is leverbaar in RVS-kleur. Iets groter is al The Bambino, terwijl The Classico er ook mag zijn met een oven gedeelte van 60 bij 60 centimeter. Deze pizza broodoven is er in de kleuren mat zwart, blauw, koper en aubergine. The Pro 750 geldt al de grote trots van Carawela. Deze oven weegt liefst 65 kilogram en biedt plaats aan tussen de twee en vier pizza's. En zo vindt u altijd die broodoven pizza die aan uw specifieke eisen voldoet..

Pizza brood oven

Met Carawela haalt u een pizza brood oven van de beste kwaliteit in huis. De ovens zijn buitengewoon goed geïsoleerd, waarbij aan de binnenkant van de ovens gebruik gemaakt wordt van onder meer kleibakstenen en een keramisch vezeldoek. Mede daardoor blijft het in de oven lang warm, terwijl de ovens van de buitenkant niet heet aanvoelen. Ook wat betreft onderhoud haalt u een pizza brood oven in huis die al met een natte doek, wat water en een beetje zeep prima schoon te maken is, Haal wel de sintels en de as weg als u weer een pizza gebakken hebt met uw pizza broodoven. 

 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538