Pizza oven buiten rvs

 

Pizza oven buiten rvs 

Carawela wordt algemeen beschouwd als een toonaangevende producent van de pizza oven voor buiten van rvs. De fabrikant is er als geen ander in geslaagd om een fraai design te koppelen aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Met name de buitengewoon goede isolatie van de pizza oven voor buiten van rvs wordt alom geroemd. Verantwoordelijk voor het feit dat de oven aan de binnenkant warm blijft en van buiten gewoon aan te raken is zijn onder meer kleibakstenen, keramisch vezeldoek, roestvrij staal en aluminium.

Rvs pizza oven buiten

Wie wil dat nou niet, een kwalitatief uitstekende rvs pizza oven voor buiten, waarmee u de lekkerste pizza's en broodjes bereid en bovendien talloze andere gerechten kunt maken. Zeker de pizza oven buiten van rvs van Carawela zijn zeer gebruiksvriendelijk. De oven is lang in staat het warm te houden aan de binnenkant en is bovendien gemakkelijk schoon te maken. Dit kan prima met water, zeep en een doek of spons. Verder is het alleen zaak om de as en de sintels die ontstaan tijdens het bereiden van iets lekkers met je rvs pizza oven voor buiten weg te halen. Hebt u dat gedaan, dan maakt u ook de binnenkant schoon met een doekje en water met een beetje afwasmiddel.

Pizza oven buiten rvs kopen

Een Carawela pizza oven buiten van rvs kopen betekent dat u de keuze hebt uit vier verschillende modellen. De kleinste weegt slechts 16 kilogram en heet The Minimo, de grootste van het stel is met 65 kilo behoorlijk zwaarder en heeft ook een behoorlijk grotere oppervlakte om pizza's en brood op te bereiden met 75 bij 75 centimeter. The Minimo, voor de goede orde, heeft 33x44 centimeter beschikbaar. The Pro 750 is daardoor geschikt voor tussen de twee en vier pizza's en is leverbaar in de kleur grafiet. Daartussen zit nog het model Classico, een 60x60 oven en The Bambino met 50 bij 50 centimeter aan ruimte.

 

 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538