Pizza oven houtgestookt buiten

 

Pizza oven houtgestookt buiten

Of er ook een pizza oven houtgestookt voor buien beschikbaar is? En of die beschikbaar is! Producent Carawela staat garant voor alleen de beste pizza oven houtgestookt voor buiten. De ovens zijn zeer betrouwbaar en veilig en staan garant voor alleen de lekkerste pizza's en broden. Opvallend is de buitengewoon goede isolatie die toegepast is en de gebruiksvriendelijkheid van de verschillende ovens.

Houtgestookte pizzaoven buiten

Iedereen wil wel een houtgestookte pizzaoven buiten in de tuin. Wat is leuker om in de eigen tuin een heerlijke pizza te maken? Bovendien doet u dat met een Carawela op een veilige manier. De ovens zijn zeer goed geïsoleerd en blijven lang warm aan de binnenkant, maar worden niet heet aan de buitenkant. Gebruikte materialen zijn onder meer aluminium, vooral roestvrij staal, kleibakstenen en keramisch vezeldeken. De deur van de ovens is van roestvrij staal, net als de handgreep. Naast die handgreep vindt u ruim voldoende ventilatiegaten. 

Pizza oven houtgestookt buiten kopen

Een pizza oven houtgestookt voor buiten kopen betekent dat u wat Carawela betreft de keuze hebt uit vier modellen: The Minimo, The Bambino, The Classico en The Pro 750. The Minimo is zoals de naam al doet vermoeden de kleinste van dit sterke kwartet. The Pro 750 is de grootste met een effectieve ruimte van 75 bij 75 centimeter. De kleinste van het stel doet het met 33 bij 44 centimeter. Ook het verschil in gewicht tussen deze twee uitstekende pizza ovens houtgestookt voor buiten mag er zijn met respectievelijk 16 en 65 kilogram. Voor alle vier uitvoeringen geldt dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Dat doe je namelijk al met wat water, wat zeep en een doek of borstel. Daarnaast haalt u de sintels en as uit de oven zelf en reinigt u ook hier met wat afwasmiddel, water en een doek.

 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538