Pizza oven professioneel

 

Pizza oven professioneel

Als u zoekt naar een pizza oven die professioneel werkt, veilig is en de lekkerste pizza's en brood voor u maakt, dan zoekt u nadrukkelijk een Carawela pizzaoven. De pizza oven die professioneel werkt en die aan de binnenkant lang heel warm blijft en aan de buitenkant gewoon aanraakbaar is, is er in vier verschillende uitvoeringen. Daarvan is The Pro 750 de blikvanger. Het is ook meteen de grootste pizzaoven die Carawela te bieden heeft, zoals het met een gewicht van 65 kilogram ook de zwaarste is,

Professionele pizza oven 

Carawela gaf de professionele pizza oven een nieuwe dimensie en biedt houtgestookte ovens die perfect geïsoleerd zijn, die veilig zijn en die u ook nog eens gemakkelijk kunt onderhouden, Dat doet u heel simpel met water, zeep en een doek of spons. Haal wel na weer een gelukte pizza de sintels en as uit de binnenkant van de professionele pizza oven. Dat de pizza oven professioneel is blijkt ook wel uit de ventilatiegaten waarover het beschikt en de vezeldeken die als isolatiemateriaal gebruikt wordt. En zo worden de ovens van Carawela steeds beter. 

Professionele pizzaoven kopen

Het is een prima idee om een Carawela professionele pizzaoven te kopen. U kunt kiezen uit vier varianten. The Minimo is de kleinste van de professionele pizzaovens met een ovendeel van 32 bij 44 centimeter, precies genoeg voor een pizza. Deze uitvoering heeft nog geen thermometer overigens en weegt slechts 16 kilogram. The Bambino is al iets groter en beschikt wel over een thermometer en The Pro 750 heeft een ovengedeelte van 75 bij 75 centimeter. The Classico is de professionele pizzaoven met en ovengedeelte van 60 bij 60 centimeter. The Classico biedt plaats aan twee pizza's. Het gewicht is nu 45 kilogram en u koopt The Classico in de kleuren mat zwart, blauw, koper en aubergine.

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538