Pizzaoven thuis

 

Pizzaoven thuis 

Heerlijk hoor, een pizzaoven thuis. Met een professionele pizzaoven thuis maakt u de lekkerste pizza's, broodjes en tal van gezonde gerechten, Dat doet u op volkomen veilige wijze en dat doet u als u kiest voor een product van Carawela met een pizzaoven die in vier verschillende uitvoeringen voor u beschikbaar is. Met een dergelijke pizzaoven maakt u gewoon zelf de lekkerste pizza's. Nog een voordeel van deze vens is dat ze bijzonder gemakkelijk in onderhoud zijn. Met een beetje zeep en water en een spons of een natte doek komt u al een heel eind.

Pizzaovens voor thuis

Het gebeurt uiteraard allemaal aan de binnenkant van de oven. Een keramische vezeldeken, kleibakstenen, roestvrij staal en aluminium delen staan garant voor perfecte isolatie. Daardoor blijft de warme aan de binnenkant lang hangen, terwijl de oven van de buitenkant juist niet heet wordt. De deur en de handgreep van de pizzaovens voor thuis zijn van roestvrij staal, terwijl aan beide kanten van de handgreep ventilatiegaten zijn gemaakt. Het levert u uiteindelijk alleen de lekkerste pizza's op, zoals u er ook heerlijk broodjes mee kunt bakken. Carawela heeft bij de ontwikkeling van weer een verbeterde oven steeds de mate van gebruiksvriendelijkheid voorop staan.

Pizza oven thuis

Carawela biedt de pizza oven voor thuis aan in vier verschillende vormen. Kleinste van het stel s The Minimo, die wordt opgevolgd door The Bambino, een pizza oven thuis die een werkbaar oppervlakte heeft van 50 bij 50 centimeter en in tegenstelling tot The Minimo wel over een thermometer beschikt. Derde in de rij die pizzaoven thuis heet is The Classico, die met 60 bij 60 centimeter ruimte voor pizza's en broden weer iets meer capaciteit heeft. The Pro 7 is de blikvanger, geschikt om tussen de twee en vier pizza's te maken. Deze oven weegt overigens 65 kilogram en heeft een effectieve ovenruimte van 75 bij 75 centimeter. Deze uitvoering is overigens alleen in de kleur grafiet verkrijgbaar. 

 

 

 

Contact Carawela International

Adres: Binnenhavenweg 7

Postcode: 8211AA Lelystad

Nederland

info@carawela.nl

Tel: +31615126370

IBAN: NL23INGB0007740982

KVK-nummer: 68072538